Kompetansesentre

Kompetansesenter topptekstbilde

Oppvarming

Dantherm Groups kompetansesenter for oppvarming i Pastrengo i Italia, har levert mer enn seks millioner varmeapparater siden starten på 1950-tallet, og skiller seg ut som ledende innen bærbar oppvarming. Varmeapparatene er kjent for sin solide konstruksjon og unike kvalitets-/kostnadsblanding, og leveres i versjoner som er ideelle for både kommersiell og privat bruk.

Oppvarming kontorer i Italia

Kjøling

Dantherms kompetansesenter for kjøle- og luftrenseløsninger har drevet virksomhet i Valencia i Spania i mer enn 20 år, og utvikler pålitelig bioluftkjølings- og renseteknologi som er kjent for sin energieffektivitet og minimale driftskostnader.

Kjøling Termigo

Tørking

Vårt kompetansesenter for tørking i nærheten av Hamburg i Tyskland har mer enn 25 års erfaring med utvikling av innovative og brukervennlige avfuktere og tørkeløsninger som er kjent for sin robusthet, fleksibilitet og problemfrie drift.

Tørking Kontorer i Tyskland

Svømmebasseng og kommersielle

Dantherm Groups kompetansesenter for varmepumpe- og avfukterløsninger har siden 1977, fra sitt moderne anlegg i Maldon i Storbritannia, utviklet ledende varmepumper og avfuktere for svømmebassenger og kommersielle installasjoner. Disse miljøvennlige løsningene er kjent for sin holdbarhet og effektivitet, og er installert i private og offentlige bassenger over det meste av Europa.

Kommersielle svømmebasseng Kontorer i Storbritannia

Ventilasjon, militær og humanitær virksomhet

Kompetansesenteret i Skive i Danmark ble opprinnelig grunnlagt i 1958 og huser Dantherm Groups største produksjonsanlegg, og er svært spesialisert i utvikling av avanserte luftbehandlingsaggregater, ventilasjonsløsninger for boliger og bærbare varme- og kjøleløsninger for humanitær hjelp og militærleirer.

Ventilasjon Kontorer i Danmark

Ta kontakt